ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο Παναθηναϊκός δεν είναι σύμμαχος με κανέναν»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, μίλησε για τη σεζόν που έφυγε και την ΕΠΟ, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του προπονητή.

«Ο Παναθηναϊκός δεν είναι σύμμαχος με κανέναν»

Ο Σταμάτης Γαρρής, στις δηλώσεις του στο Sport24 Radio, αναφέρθηκε στον Γιάννη Αλαφούζο και στις προσπάθειες να αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ μίλησε και για το μπάτζετ της νέας χρονιάς.

Τα κυριότερα σημεία:

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι σύμμαχος με κανέναν. Συζητά με όλους.

Ζητά να μην αδικείται

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.752 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αρκεί να αλλάξουν τα πάντα. Γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει μόνος του, όπως μόνος του έχει ξεκινήσει να βγάλει στο φως την σαπίλα.

Επί ημερών Αλαφούζου βρίσκεται απέναντι του το σύστημα που το κοντράρει.

Συναντιόμαστε με όλους, αρκεί να αλλάξουν τα πάντα (ΕΠΟ, διαιτησία κτλπ). Αν δεν τηρηθεί, τότε θα ακολουθήσουμε το δικό μας δρόμο.

Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν στο φουαγιέ όχι με στελέχη ΠΑΕ και από εκεί και πέρα δεν ήταν στο χώρο της συνάντησης.

Άλλο γιατί έφυγε ο Αλαφούζος στο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ και άλλο γιατί δεν πήγε στη συνάντηση. Στη συνάντηση δεν ήταν λόγω προσωπικού προβλήματος.

Με ΑΕΚ έφταιξε η αποβολή του Μπέργκ και η αποβολή του Βιγιαβάνιες.

Στο αγωνιστικό γίνονται από σήμερα συζητήσεις για την επόμενη μέρα. Επομένως υπάρχει γνώση του τι πήγε στραβά και υπάρχει θέληση να γίνουν διορθωτικές κινήσεις το καλοκαίρι. Με την ελπίδα πως θα δούμε θετικά αποτελέσματα με το ξεκίνημα.

Ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή, τον Στραματσόνι, που έχει συμβόλαιο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν επηρεάζεται από τον κόσμο για τις αποφάσεις του.

Θα πρέπει όλοι μας να βλέπουμε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός έχει τη χειρότερη αντιμετώπιση από τις ομάδες που διεκδικούν στόχους.

Ο ΓΚιρζίκης είναι το πρόσωπο πάνω στο οποίο αποτυπώνονται όλα όσα συνέβησαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να διαλέξει πρόσωπα, αλλά πολιτική. Όποιος κι αν είναι πρόεδρος αν συνεχίσει στην λογική Γκιρτζίκη τότε δεν υπάρχει διαφορά.

Αυτό που γνωρίζω ότι πως υπάρχουν σε εξέλιξη συζητήσεις για μεταγραφικούς στόχους. Δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να ξεφύγει από το οικονομικό πλάνο του. Δεν υπάρχει ότι ο Παναθηναϊκός αυξάνει το μπάτζετ του.

Δεν θα γίνουν πράγματα που θα ξεφεύγουν από ένα λογικό όριο.

Πρώτο ευρωπαϊκό ματς στο ΟΑΚΑ. Και το δεύτερο αναλόγως στην “Λεωφόρο”.

Ο Ιμπάρμπο είναι δύσκολη περίπτωση. Το όνομα βγήκε γρήγορα και έχει δυσκολέψει την προσπάθεια να αποκτηθεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.