ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Women In Green

Rosie Mac, η 19χρονη που ντουμπλάρει την «Καλίσι» στο Game of Thrones

Δηλώνει μοντέλο, ηθοποιός και όπως θα διαπιστώσετε είναι πανέμορφη!

Rosie Mac, η 19χρονη που ντουμπλάρει την «Καλίσι» στο Game of Thrones

Η ομορφιά της εξωπραγματική. Η Rosie Mac είναι το κορίτσι που ντουμπλάρει τη μητέρα των δράκων στις γυμνές σκηνές του Game Of Thrones και έχει ήδη το δικό της κοινό. Κατάγεται από τη Βρετανία, είναι 19 ετών και έχει δηλώσει ότι θα παραμείνει παρθένα μέχρι τον γάμο.

Μιας και η «Καλίσι» του Game of Thrones δήλωσε «Όχι άλλο γυμνό» κάποια άλλη έπρεπε να αναλάβει να φέρει εις πέρας τις επίμαχες σκηνές. Το πρόσωπο αυτό βρέθηκε και ακούει στο όνομα Rosie Mac. Η πεντάμορφη, πέρα του ότι ντουμπλάρει την Emilia Clarke στις γυμνές σκηνές, είναι από τις ωραιότερες γυναίκες που έχει αναδείξει το μόντελινγκ.

Οι φωτογραφίες της στο Instagram γίνονται αντικείμενο θαυμασμού από τους άντρες που δεν χορταίνουν να την βλέπουν.

Rosiemac1
Rosiemac3
Rosiemac4
Rosiemac5
Rosiemac6
Rosiemac8
Rosiemac9
Rosiemac12

Πηγή: newsbeast.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ