ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Κατζουράκης: «Δικαίωση το χρυσό, έτοιμοι για μεγαλύτερες προκλήσεις»

Ο Ανδρέας Κατζουράκης, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 75 κιλά στην Πυγμαχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα , μίλησε αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr και αναφέρθηκε τόσο στη δικιά του επιτυχία, όσο και στην κατάκτηση της Β’ κατηγορίας.

Κατζουράκης: «Δικαίωση το χρυσό, έτοιμοι για μεγαλύτερες προκλήσεις»

Ο νεαρός Έλληνας πυγμάχος του Παναθηναϊκού έφερε άλλη μία επιτυχία από τη Θεσσαλονίκη, όπου έλαβε χώρο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Πυγμαχίας. Ο Ανδρέας Κατζουράκης, στα 75 κιλά, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και συνέβαλε τα μέγιστα στο να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός το Πρωτάθλημα.

Ο πυγμάχος του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε τόσο στη μεγάλη αυτή επιτυχία όσο και τους νέους στόχους που έχουν βάλει οι «πράσινοι».

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέας Κατζουράκης:

«Κάθε διάκριση και εννοώ το Χρυσό Μετάλλιο και την 1η θέση είναι πάνω από όλα μια δικαίωση για όλες τις θυσίες και τις προσπάθειες που έχεις κάνει για να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάναμε εντατική προετοιμασία τους τελευταίους 4 μήνες επειδή παίξαμε λίγες εβδομάδες πριν και στην Γ’ Κατηγορία.

Ο δάσκαλος (ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Αϊδινιώτης) ανεβαίνοντας στο ρινγκ πριν τον αγώνα μου ζήτησε μόνο τη νίκη, ”από σένα περιμένω μόνο το χρυσό”.

Μετά απ’ αυτό έπρεπε όπως και να εξελισσόταν το παιχνίδι απλά να κερδίσω!  Επόμενος στόχος είναι φυσικά η Α Κατηγορία τέλος του χρόνου.

Έχει προγραμματίσει ο δάσκαλος και ταξίδια στο εξωτερικό για να μαζέψουμε κι άλλες εμπειρίες. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα της Γ Κατηγορίας και λίγες εβδομάδες αργότερα της Β αυτό μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει ότι κάνουμε σκληρή δουλειά, σωστός προγραμματισμός και είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους που βάζουμε.

Κάθε κατηγορία είναι και ένα επίπεδο παραπάνω. Και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μεγαλύτερες προκλήσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...