ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ο Διαμαντίδης τίμησε και ανέδειξε το ελληνικό μπάσκετ»

Στις ομάδες που υποκλίθηκαν στο μεγαλείο του Δημήτρη Διαμαντίδη μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, προστέθηκε και ο Απόλλωνας Πάτρας.

«Ο Διαμαντίδης τίμησε και ανέδειξε το ελληνικό μπάσκετ»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του Απόλλωνα Πάτρας θέλει να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ηγέτη του Παναθηναϊκού Δημήτρη Διαμαντίδη για την πολυετή του παρουσία στα Ευρωπαϊκά Ελληνικά γήπεδα του μπάσκετ. 

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μετά από μια γεμάτη διαδρομή πλούσια σε τίτλους και διακρίσεις αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση αφήνοντας πλούσια παρακαταθήκη στους συμπαίκτες του αλλά και στους νεότερους αθλητές. 

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης με την αγωνιστική του παρουσία όλα αυτά τα χρόνια τίμησε και ανέδειξε το ελληνικό μπάσκετ σε όλη την Ευρώπη διδάσκοντας παράλληλα ήθος, σεμνότητα και συλλογικό πνεύμα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 40.549 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να συνεχίσει να προσφέρει στο άθλημα καθώς η νέα γενιά έχει ανάγκη και χρειάζεται τέτοια αθλητικά πρότυπα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...