ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Το μπάσκετ δεν θα είναι ίδιο χωρίς τον Διαμαντίδη»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, γνωρίζει την αποθέωση σχεδόν από όλο τον μπασκετικό κόσμο και η ομάδα του Κόροιβου, δεν αποτέλεσε την εξαίρεση.

«Το μπάσκετ δεν θα είναι ίδιο χωρίς τον Διαμαντίδη»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στον απόηχο της λήξης του πιο συναρπαστικού πρωταθλήματος των τελευταίων ετών, η ΚΑΕ Κόροιβος με αισθήματα σεβασμού και ευγνωμοσύνης στο πρόσωπο του Δημήτρη Διαμαντίδη ενός από τους κορυφαίους αθλητές της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης, επιθυμεί να τον ευχαριστήσει δημόσια για τις μεγάλες χαρές και συγκινήσεις που πρόσφερε σε όλη την μπασκετική Ελλάδα για τουλάχιστον δύο γενιές, που θα τον έχουν πρότυπο αθλητή και πρότυπο ήθους.

Σε εμάς εδώ στην μικρή Αμαλιάδα, ήταν τεράστια τιμή μας που πάτησε το παρκέ του κλειστού της Ήλιδας, αγωνίστηκε για την ομάδα του σαν μεγάλος αθλητής που είναι, και με την σεμνότητα και την ταπεινότητα που πάντα τον διέκρινε δέχτηκε να φωτογραφηθεί με τα παιδιά και τους φιλάθλους μας.

Το Ελληνικό μπάσκετ σίγουρα δεν θα είναι ίδιο χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά οι παρακαταθήκες που άφησε ξεπερνούν ομάδες και χρώματα και δείχνουν τον δρόμο για το μέλλον.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ευχαριστούμε Μήτσο για όλα όσα μας χάρισες και σου ευχόμαστε καλές επιτυχίες στην συνέχεια της ζωής σου

ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...