ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Το ποιοτικό «εξάρι» και ο Κονέ

Πρώτος στόχος για τον Παναθηναϊκό ο αμυντικός μέσος που θα κάνει τη διαφορά, καλύπτοντας το κενό του Μάικλ Εσιέν. Φορτσάρουν για τον Παναγιώτη Κονέ οι «πράσινοι».

Το ποιοτικό «εξάρι» και ο Κονέ

Στις πέντε μεταγραφές, που θα είναι η βάση για τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν περιλαμβάνονται και δυο μέσοι. Ενα «εξάρι» κι ένα «οκτάρι» με τον Αντρέα Στραματσόνι να επιθυμεί να ανεβάσει την ποιότητα, αλλά και την προσωπικότητά στην πιο σημαντική γραμμή για οποιαδήποτε ποδοσφαιρική ομάδα, αυτή του κέντρου.

Ο αμυντικός χαφ που θα αποκτηθεί θα καλύψει το κενό του Μάικλ Εσιέν, με τον οποίο γίνονται συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου, με κάποια οικονομική υποχώρηση από την πλευρά του σε ό, τι αφορά την αποζημίωση. Σκοπός των ανθρώπων της ομάδας είναι ο ποδοσφαιριστής που θα φορέσει την πράσινη φανέλα να είναι αυτός που, όπως λέμε, θα κάνει τη διαφορά και θα έχει τον ρόλο ηγέτη στη μεσαία γραμμή. Κάτι που, φυσικά, δεν έγινε, για διάφορους λόγους, από τον Εσιέν.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα δαπανηθούν τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για τον Γκανέζο. Ο Παναθηναϊκός δεν μπαίνει σε μια λογική πανάκριβου συμβολαίου και μεγάλου ονόματος. Αντιθέτως, στοχεύει σε παίκτη σε καλή, ποδοσφαιρικά ηλικία, με ποιότητα και ηγετικά χαρακτηριστικά. Βέβαια, δεν θα… τσιγκουνευτεί, ειδικά γι’ αυτή τη θέση. Αλλά, το να χαλάσει πολλά χρήματα, απλά και μόνο για έναν… νέο Εσιέν, θα είναι σαν να μην πήραν οι παράγοντες του «τριφυλλιού» το μάθημά τους απ’ όσα έγιναν πέρυσι τέτοια εποχή.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα, αυτός που αρέσει στον «Στράμα» για τη θέση του εσωτερικού μέσου είναι ο Παναγιώτης Κονέ. Ποδοσφαιριστής με καλή τεχνική κατάρτιση, με τσαμπουκά και φυσικά είναι Ελληνας και ως γνωστόν οι «πράσινοι» σκοπεύουν σε μια κάποια ελληνοποίηση του ρόστερ. Ο Ιταλός προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τον Ελληνα διεθνή άσο, από τη θητεία του στην Ουντινέζε και ήδη κάνει κινήσεις για να τον φέρει στην Ελλάδα. Δεν μιλάμε για εύκολη περίπτωση, αλλά οι πιθανότητες είναι αρκετές και τις επόμενες μέρες οι συζητήσεις για τον επαναπατρισμό του 28χρονου θα γίνουν με πιο εντατικό ρυθμό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.