ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα συλλεκτικά «διαμάντια» για τον Δημήτρη Διαμαντίδη

Το τέλος της μεγάλης καριέρας του Δημήτρη Διαμαντίδη ήρθε. Ο σπουδαίος αρχηγός του Παναθηναϊκού κρέμασε τα παπούτσια του και μετά από 12 συνεχόμενα χρόνια στο ΟΑΚΑ είπε το «αντίο» του στο «σπίτι» του.

Τα συλλεκτικά «διαμάντια» για τον Δημήτρη Διαμαντίδη

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχεδιάζει να τον τιμήσει έτσι όπως πραγματικά του αξίζει και όπως έχει κάνει άλλωστε και με όλους τους μεγάλους αστέρες που έχουν προσφέρει στην ομάδα.

Ήδη, όμως, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς φρόντισε να βγάλει πολλά συλλεκτικά προϊόντα για το μεγαλύτερο της “διαμάντι”, ώστε οι αναμνήσεις να μείνουν για πάντα ζωντανές. Από T-Shirt μέχρι καμβάδες και από υπογεγραμμένες μπάλες μέχρι ειδικές εκδόσεις κινητών τηλεφώνων σας περιμένουν για να τα κάνετε δικά σας και σε τιμές για όλες τις τσέπες…

AdTech Ad
Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει και με ένα κλικ κάντε το δικό σας.

Εμφάνιση 2015-16 κεντημένη Τιμή: 55.00€

2 CAPTAINS 2 LEGENDS ΜΑΥΡΟ Τιμή: 20.00€

Συλλεκτικό κάδρο Διαμαντίδης 10 Κύπελλα Ελλάδος Τιμή: 79.00€

Τ-Shirt μαύρο Διαμαντίδης Τιμή: 20.00€

Μπάλα Διαμαντίδης – SPALDING Τιμή: 35.00€

Βρεφικό Αμάνικο Φορμάκι Diamantidis 13 Τιμή: 24.50€

DIAMANTIDIS GOLDEN 13 Τιμή: 20.00€

“Diamonds Are Forever” Τιμή: 30.00€

Diamonds are forever

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΜΠΑΛΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ Τιμή: 130.00€

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΑΔΡΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ Τιμή: 300.00€

 

Microsoft Lumia 650 Special Edition Τιμή: 299.00€

 

ΣΕΤ ΖΙΠΟΥΝΑΚΙΑ Μ/Μ NEWEST FAN + DIAMANTIDIS Τιμή: 24.90€

ΦΟΡΜΑΚΙ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΟ “I AM A LITTLE DIAMANTIDIS” Τιμή: 22.00€

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...