ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

«Δεν θέλουμε χαλίφη στη θέση του χαλίφη»

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Χρήστος Παναγόπουλος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis και αναφέρθηκε τόσο στα όσα είπε ο Αλάξης Κούγιας για τον ρόλο των αδερφών Μητρόπουλων αλλά και στην θέση του Παναθηναϊκού σχετικά με την κάθαρση.

«Δεν θέλουμε χαλίφη στη θέση του χαλίφη»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Παναγόπουλου στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis:

Για τα όσα είπε ο Κούγιας για τον ρόλο των αδερφών Μητρόπουλων: «Είναι λίγο πέρα από την πραγματικότητα αυτά που είπε ο Κούγιας. Έρχεται η ώρα της ανατροπής της ΕΠΟ και διάφοροι θέλουν να δείξουν συμμετέχουν ή να δείξουν ότι έχουν συνοδοιπορήσει στην καλύτερη περίπτωση. Όλα αυτά είναι ασθένειες που θεραπεύονται. Όταν υπάρχει μια αλλαγή πραγμάτων, κάποιοι θέλουν να δείξουν ότι έχουν συμμετάσχει. Αυτό δεν είναι αποδεκτό. Κάποιοι θα θέλανε να είναι εκεί, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι κιόλας».

Για τη θέση του Παναθηναϊκού και του Αλαφούζου στην κάθαρση: «Ο κ. Αλαφούζος δεν ήταν στη συνάντηση γιατί είχε προσωπικές υποχρεώσεις. Διάβασα μήνυμά του στη συνάντηση. Οπωσδήποτε μια αλλαγή στα θέματα της ΕΠΟ και της διαιτησίας θα βρουν τον κ. Αλαφούζο συμμέτοχο. Ο Παναθηναϊκός ήταν ο πρώτος που άνοιξε το μέτωπο με τη διαπλοκή του ποδοσφαίρου, με τις εγκληματικές οργανώσεις και τα κακώς κείμενα. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι εκτός από μια τέτοια διαδικασία.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.781 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο στόχος και των μικρότερων ομάδων, όχι μόνο των τριών μεγάλων, δεν χάνεται. Είναι εκεί. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να μπει σε άλλες διαδικασίες που θα αναδείξουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. Εμάς μας ενδιαφέρει η ισονομία, κυρίως στο θέμα της διαιτησίας, ώστε να έχουμε ένα καθαρό και ίσο για όλους πρωτάθλημα. Αν υπάρχουν διαιτητικά λάθη, θα ξέρουμε ότι είναι ανθρώπινα και όχι από σκοπιμότητες και συστήματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.