ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ

«Θέλει τον Κονέ ο Στραματσόνι»

Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Παναγιώτη Κονέ ο ατζέντης του, Λορέντζο Μαρονάρο, μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη».

«Θέλει τον Κονέ ο Στραματσόνι»

«Είναι αλήθεια πως ο Στραματσόνι θέλει πολύ τον Παναγιώτη. Γνωρίζονται καλά από την Ουντινέζε. Αυτή τη στιγμή ο Παναγιώτης κάνει διακοπές στις ΗΠΑ και δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Σε περίπου 15 μέρες θα επιστρέψει στην Ελλάδα, θα μιλήσουμε με τη Φιορεντίνα που έχει οψιόν να τον κρατήσει και μετά με την Ουντινέζε. Αν η Ουντινέζε δώσει τη συγκατάθεσή της, τότε θα μιλήσει με τον Παναθηναϊκό και θα μπορούμε να πούμε περισσότερα», τόνισε στην «Πράσινη».

Ο Κονέ είχε περιορισμένο χρόνο στους «βιόλα», all;a ο νέος προπονητής της Ουντινέζε, Τζουζέπε Ιακίνι, τον είχε μαζί του στην Μπρέσια και έχει καλή άποψη γι αυτόν. Το κασέ του διεθνούς μέσου είναι 800.000 ευρώ το χρόνο. Οχι απαγορευτικό, αλλά αρκετά υψηλό για τον Παναθηναϊκό. Η περίπτωση μόνο εύκολη δεν είναι, αλλά όλα θα κριθούν οριστικά τις επόμενες μέρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...