ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Τα δεδομένα για Κιβρακίδη

Παναθηναϊκός και Ατρόμητος συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για τον Έλληνα μπακ. Ποια η διαφορά στο οικονομικό και γιατί υπάρχει αισιοδοξία για ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Τα δεδομένα για Κιβρακίδη

Όπως είναι γνωστό Παναθηναϊκός και Αντρέα Στραματσόνι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Έλληνα μπακ του Ατρομήτου, Κυριάκο Κιβρακίδη. Οι «πράσινοι» έχουν κάνει επίσημο το ενδιαφέρον τους μιας και έχουν καταθέσει πρόταση στην ομάδα του Περιστερίου, με τις διαπραγματεύσεις φυσικά να συνεχίζονται.

Η πρόταση που κατέθεσε το «τριφύλλι» ήταν ύψους 200.000 ευρώ με τον Ατρόμητο να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης. Η ομάδα του Περιστερίου όμως δεν την έκανε αποδεκτή και έκανε μία αντιπρόταση, ζητώντας 400.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό, χωρίς όμως κάποιο ποσοστό μεταπώλησης.

Οι διαπραγματεύσεις είναι διαρκείς κι όλα δείχνουν ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή». Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, η διαφορά αυτή τη στιγμή είναι γύρω στις 150.000 ευρώ κι όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συμφωνία. Ο λόγος που θα συμβεί αυτό είναι ότι σίγουρα ο Ατρόμητος θα ρίχνει τις απαιτήσεις, ενώ και ο Παναθηναϊκός θα ανεβάζει την προσφορά του, οπότε η τελική συμφωνία θα «κλείσει» κάπου στη… μέση.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.253 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...