ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ

Ψάχνει ομάδα ο Αμπέντ

Ο μάνατζέρ του είναι ήδη στο ψάξιμο για να φέρει πρόταση στον Παναθηναϊκό.

Ψάχνει ομάδα ο Αμπέντ

Ο Αλγερινός δεν έχει προσφέρει τη χρονιά που πέρασε και δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας, που πόνταραν πολλά στην επιστροφή του. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι δεν τον βοήθησε και η ομάδα, η οποία υπέστη ένα μεγάλο σοκ από την Γκαμπάλα, στις αρχές της σεζόν και έπειτα όλα πήγαν από το κακό στο χειρότερο.

Ο Αμπέντ κόστισε πολλά, καθώς το “τριφύλλι” έδωσε 700.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Νιούκαστλ. Παράλληλα, αμείβεται με 400.000 ευρώ ετησίως.  Ο ατζέντης του ψάχνει πρόταση που θα ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό. Οι “πράσινοι” ζητούν τουλάχιστον το ποσό που έδωσαν για να πάρουν τον ποδοσφαιριστή. Με τα τωρινά δεδομένα, πάντως, πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα ο Αμπέντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.