ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Από τους ρολίστες θα ξεκινήσεις

Ο Ντάστιν Χογκ -μπορεί να μην ενθουσιάζει τα πλήθη αλλά- έχει στοιχεία που «κουμπώνουν» στα θέλω του Πεδουλάκη.

Από τους ρολίστες θα ξεκινήσεις

Τσίνησαν αρκετοί Παναθηναϊκοί διαβάζοντας για το ενδιαφέρον που δείχνουν οι προπονητές για τον Ντάστιν Χογκ της Κηφισιάς. Ο Αμερικανός έχει στοιχεία που «κουμπώνουν» στα θέλω του Πεδουλάκη (αθλητικός, καλός ριμπάουντερ) κι επιπλέον στη διοίκηση δεν θα κοστίσει παρά «ψίχουλα». Για μια έξτρα λύση στους ψηλούς σε σεζόν που του χρόνου θα πάει γύρω στα +80 παιχνίδια (μαζί με τα φιλικά) πρέπει να «γεμίσεις» το έμψυχο δυναμικό ακόμα και με αθλητές …β΄ διαλογής (αν και αυτό είναι σχετικό, όλοι στο παρκέ κρίνονται και σίγουρα όχι βάσει των ποσών που αμείβονται). Μια χαρά «λαβράκια» αγωνίζονται στην Α1 (άσχημοι ήταν μήπως οι ξένοι που εμπιστεύτηκε ο Άρης;) ενώ δεν σε πληγώνουν και στην τσέπη σε καιρούς οικονομικής κρίσης και μαζέματος. Με 53% στα δίποντα, 66% στις βολές και περίπου 9 ριμπάουντ μ.ό ο αθλητής φαντάζει ενδιαφέρουσα περίπτωση για να γεμίσει του χρόνου την φαρέτρα σου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.