ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Μπέζος: «Στην πολιτική και στην τέχνη δεν υπάρχει Δημήτρης Διαμαντίδης»

Ο Γιάννης Μπέζος δείχνει αυστηρός και «δύσκολος» αν δεν τον ξέρεις. Παρόλο που ο κόσμος τον έμαθε κυρίως μέσα από κωμικούς ρόλους στην τηλεόραση, στον δρόμο συναντά έναν άνθρωπο εντελώς διαφορετικό.

Μπέζος: «Στην πολιτική και στην τέχνη δεν υπάρχει Δημήτρης Διαμαντίδης»

Έναν σοβαρό, ψηλό, μελαχρινό κύριο ο οποίος μάλλον δεν χαίρεται ιδιαίτερα όταν του μιλούν οι άγνωστοι. Όταν τον γνωρίσεις και καταφέρεις να τον ξεδιπλώσεις θα καταλάβεις πως ο ίδιος κύριος διαθέτει χιούμορ, γίνεται όμως και πολύ αυστηρός και σίγουρα δεν μασάει τα λόγια του. Με αφορμή την παράσταση του «Πλούτου» του Αριστοφάνη στην οποία θα συμπρωταγωνιστήσει το καλοκαίρι με τον Γιώργο Κιμούλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και τα όσα συμβαίνουν γύρω μας και φυσικά δεν τον αφήνουν αδιάφορο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.