ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σάντσεθ και Ρέγες στις Μαλδίβες (pic)

Στις Μαλβίδες, ώστε να γιορτάσει την επέτειο δύο χρόνων γάμου με την Ελίζαμπεθ Ρέγες, βρίσκεται ο Σέρχιο Σάντσεθ.

Σάντσεθ και Ρέγες στις Μαλδίβες (pic)

Ο Ισπανός αμυντικός, μαζί με την πανέμορφη σύζυγο του, έκαναν το ταξίδι για τις Μαλβίδες και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

«Τίποτα δεν με κάνει πιο χαρούμενο από το να περνάμε τα δύο χρόνια γάμου μας σε ένα τέτοιο μέρος. Πριν από δύο χρόνια ήταν η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου, όταν παντρευτήκαμε. Πέρασαν δύο χρόνια γεμάτα αλλαγές, αλλά πάντα μαζί σου. Χαρούμενη επέτειο, ζωή μου», έγραψε ο Σάντσεθ.

Y nada mas me hace mas feliz que cumplir 2 años de nuestro matrimonio en un sitio como este… Hoy hace dos años donde lo mejor de mi vida se unía a mi y yo a ella… 2 años de intensos de cambios constantes pero contigo!! Feliz de verte feliz ❤️❤️❤️ feliz aniversario mi vida ❤️❤️ @elisabethreyes_

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.412 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sergio Sanchez Ortega (@sergiosanchez_21) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.