ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικοινωνία με τον παίκτη είχε ο Ιταλός

Θέλει τον Χριστοδουλόπουλο ο Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσόνι επιθυμεί την επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Παναθηναϊκό.

Θέλει τον Χριστοδουλόπουλο ο Στραματσόνι

Οι «πράσινοι» θέλουν να ενισχυθούν και με Έλληνες παίκτες και στο στόχαστρο βρίσκεται ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με τον οποίο έχει έρθει σε επαφή ο Αντρέα Στραματσόνι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», τον 29χρονο ασο γνωρίζει πολύ καλά και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα από την κοινή τους θητεία στο «τριφύλλι», ενώ ο υποβιβασμός της Ελλάς Βερόνα, κάνει ακόμα πιο εύκολο το έργο του Παναθηναϊκού.

Ο Χριστοδουλόπουλος, που φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σαμπντόρια, έχει ένα συμβόλαιο κοντά στις 700 χιλιάδες και η ομάδα της Βερόνα, ψάχνει να απαλλαγεί από αυτό.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.077 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...