Ποδόσφαιρο

Πλέξιγκλας για προστασία στη Λεωφόρο

Πλέξιγκλας για προστασία στη Λεωφόρο

Η τοποθέτηση πλέξιγκλας στη Λεωφόρο τις επόμενες ημέρες, είναι μία σημαντική κίνηση που έχει ως σκοπό την προστασία της ομάδας από νέα πρόστιμα.

Τα έργα στο ιστορικό γήπεδο άρχισαν και η τοποθέτηση πλέξιγκλας, είναι μία από τις κινήσεις που θα γίνουν.

Όπως αναφέρει η «Goal», το πλέξιγκλας όπως και το νέο δίχτυ ασφαλείας στο πέταλο, έχουν ως σκοπό την προστασία του συλλόγου από νέα πρόστιμα.

Τα πλέξιγκλας θα τοποθετηθούν αντί των κιγκλιδωμάτων και θα αποτρέψουν αρκετά πρόστιμα, καθώς τα δύο τελευταία χρόνια, ο σύλλογος έχει πληρώσει 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version