Ο Νίκος Καλτσάς (που τελείως άδικα κατά την άποψή μας προορίζεται για…δανεικός) ξεκίνησε εξαιρετικά την προηγούμενη σεζόν (ήταν από τους καλύτερους στην προετοιμασία παίζοντας μάλιστα όχι στα άκρα μα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας), παρόλα αυτά ο Γιάννης Αναστασίου τον «ξέχασε» στην πορεία.

Ο ταχύς μεσοεπιθετικός βγήκε από τη ναφθαλίνη επί Στραματσόνι με τον Ιταλό να συγκεντρώνει τα «μπράβο» αφού έδωσε ευκαιρίες σ’ ένα παιδί που -βάσει στατιστικής- διαθέτει άριστη σχέση με το σκοράρισμα. Τα τελευταία χρόνια μια από τις μεγαλύτερες «πληγές» των πράσινων χαφ είναι ότι δεν απειλούν.

Ο παίκτης σε σεζόν προσαρμογής σε κλαμπ πρωταθλητισμού πρόλαβε ν’ αναδειχθεί δεύτερος σκόρερ (πίσω από τον Μπεργκ, μαζί με τον Λέτο) του τριφυλλιού παίζοντας αραιά και που, τα πέντε τέρματα σε 20 συμμετοχές (μόλις 10 ως βασικός) μόνο λίγα δεν κρίνονται, ιδίως όταν κάτι παραπάνω από τα μισά είναι…γκολάρες που αποδεικνύουν ότι ο Καλτσάς διαθέτει εξαιρετική αίσθηση του χώρου.

Είναι το λιγότερο περίεργο να «χαρίζεις» τέτοιο ποδοσφαιριστή τη στιγμή που οι άλλοι παίκτες που παίξουν έξω δεξιά (Βλαχοδήμος, Μπουμάλ) έχουν στο ρεπερτόριό τους το ξεπέταγμα, την ντρίμπλα μα όχι το γκολ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS