ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιατί να χαρίσεις τον 2ο σου σκόρερ; (vids)

Άδικη για το Νίκο Καλτσά η σκέψη να δοθεί δανεικός ή μεταγραφικό αντάλλαγμα.

Γιατί να χαρίσεις τον 2ο σου σκόρερ; (vids)

Ο Νίκος Καλτσάς (που τελείως άδικα κατά την άποψή μας προορίζεται για…δανεικός) ξεκίνησε εξαιρετικά την προηγούμενη σεζόν (ήταν από τους καλύτερους στην προετοιμασία παίζοντας μάλιστα όχι στα άκρα μα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας), παρόλα αυτά ο Γιάννης Αναστασίου τον «ξέχασε» στην πορεία.

Ο ταχύς μεσοεπιθετικός βγήκε από τη ναφθαλίνη επί Στραματσόνι με τον Ιταλό να συγκεντρώνει τα «μπράβο» αφού έδωσε ευκαιρίες σ’ ένα παιδί που -βάσει στατιστικής- διαθέτει άριστη σχέση με το σκοράρισμα. Τα τελευταία χρόνια μια από τις μεγαλύτερες «πληγές» των πράσινων χαφ είναι ότι δεν απειλούν.

Ο παίκτης σε σεζόν προσαρμογής σε κλαμπ πρωταθλητισμού πρόλαβε ν’ αναδειχθεί δεύτερος σκόρερ (πίσω από τον Μπεργκ, μαζί με τον Λέτο) του τριφυλλιού παίζοντας αραιά και που, τα πέντε τέρματα σε 20 συμμετοχές (μόλις 10 ως βασικός) μόνο λίγα δεν κρίνονται, ιδίως όταν κάτι παραπάνω από τα μισά είναι…γκολάρες που αποδεικνύουν ότι ο Καλτσάς διαθέτει εξαιρετική αίσθηση του χώρου.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.328 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=tG9D_jwwP3k&ab_channel=VasilisPanathas

Είναι το λιγότερο περίεργο να «χαρίζεις» τέτοιο ποδοσφαιριστή τη στιγμή που οι άλλοι παίκτες που παίξουν έξω δεξιά (Βλαχοδήμος, Μπουμάλ) έχουν στο ρεπερτόριό τους το ξεπέταγμα, την ντρίμπλα μα όχι το γκολ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...