ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στόχος ο πρώτος γύρος του 2017

Από το περασμένο καλοκαίρι η καριέρα του Γιώργου Παπαγιάννη σημειώνει διαδοχικά limit up.

Στόχος ο πρώτος γύρος του 2017

Ο Γιώργος Παπαγιάννης βρίσκεται στην καλύτερή του φάση αφού αυτές τις μέρες θα δοκιμαστεί σε Φοίνιξ, Βοστώνη, Σικάγο και Ντιτρόιτ, με τον 19χρονο σέντερ να έχει καρφωμένο στο μυαλό του το ενδεχόμενο να δοκιμάσει κάποια στιγμή στο ΝΒΑ.

Ο νεαρός φορ μπορεί να μην πέρασε καλά επί ημερών Ντούσκο Ιβάνοβιτς (ο κόουτς έδειχνε να πιστεύει περισσότερο τον Γιώργο Διαμαντάκο με τον τελευταίο να έχει ταμισά προσόντα του «Πάπα») αλλά από το περασμένο καλοκαίρι η καριέρα του έχει πάρει την ανιούσα. Τόσο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ηρακλείου όσο και στο Ευρωπαϊκό του Βόλου ο ψηλός μαζί με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο ήταν οι «playerstowatch» στην εθνική ελπίδων.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τον χρησιμοποίησε φέτος περισσότερο από κάθε άλλο πιτσιρικά, παραλίγο ν’ αποβεί καθοριστικός στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με το σπαθί του την εκτίμηση των φιλάθλων και του κόουτς Πεδουλάκη που του χρόνου θα του αυξήσει κι άλλο το χρόνο. Χωρίς Κούζμιτς-Ραντούλιτσα στο ρόστερ, με τον «Αρτζι» να στοχεύει ψηλούς τύπου Χογκ, Σίνγκλετον ο μικρός θα είναι ο μοναδικός «βαρύς» (τρόπος του λέγειν γιατί δεδομένου του μεγέθους του η ταχύτητά του είναι μια χαρά) σέντερ στην τρίτη του σεζόν με το τριφύλλι.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.573 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν οι αριθμοί του ανέβουν δεν θ΄ αργήσουν οι Αμερικανοί να τον καλέσουν στην πατρίδα του μπάσκετ, άλλωστε τέτοια κορμιά σπανίζουν πλέον. Το στοίχημα για τον αθλητή είναι να τον διαλέξει ομάδα στον πρώτο γύρο του ντραφτ του 2017.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.