ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο κόουτς τον οδηγεί στην… Κύπρο

Ο Νίκος Παππάς δεν φαίνεται να έχει μέλλον στην «γαλανόλευκη» όσο την ομάδα προπονεί ο Φώτης Κατσικάρης.

Ο κόουτς τον οδηγεί στην… Κύπρο

Ο Νίκος Παππάς -όπως αναμενόταν- δεν πήρε πρόσκληση από τον Φώτη Κατσικάρη για την εθνική ομάδα, πληρώνοντας τις ψυχρές σχέσεις που διατηρεί με τον εκλέκτορα. Ο ταλαντούχος γκαρντ ανέκαθεν είχε «θέματα» με τους προπονητές του, προ τριετίας ο Αντρέα Τρινκιέρι (τον Αύγουστο του 2013 συγκεκριμένα) δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της «γαλανόλευκης» για ένα φιλικό με την Γαλλία κι ο αθλητής μανούριασε.

Ο κόουτς τον είχε «δώσει», δηλώνοντας: «Ο αθλητής δεν ήθελε να συνεχίσει το ταξίδι του με την  ομάδα, ενόψει Ευρωμπάσκετ δεν είχε κίνητρο να συνεχίσει. Πιστεύω πως το σωστό είναι να χωρίσουν οι δρόμοι μας εδώ, καθώς το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα. Δεν θέλουμε να έχουμε στην ομάδα ένα πρόσωπο που δεν είναι χαρούμενο».

Με τον Ιβάνοβιτς τον «έφαγαν» οι τραυματισμοί, δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό. Επί Πεδουλάκη, τη σεζόν 2013-2014, οι δύο άντρες δεν μιλιόντουσαν μα κι όταν τη θέση του Περιστεριώτη πήραν Αλβέρτης-Πρίφτης πάλι ο εκρηκτικός γκαρντ δεν πήρε ευκαιρίες.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.245 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Τζόρτζεβιτς τον είχε βάλει στο «ψυγείο» και προς τιμήν του ο Πεδουλάκης τον ενεργοποίησε στο τέλος της σεζόν ξεχνώντας τις μεταξύ τους διαφορές, παίρνοντας από τον ταλαντούχο γκαρντ σπουδαία παιχνίδια.

Λαμβάνοντας υπόψη την κόντρα του παίκτη με τον Κατσικάρη δεν είναι τυχαία τα δημοσιεύματα που θέλουν το Νικόλα να σκέφτεται την εθνική…Κύπρου σε αυτή την περίπτωση οι «κουμπάροι» θα χαρούν τον κορυφαίο παίκτη που έπαιξε μπάσκετ στη χώρα τους! Αθλητής φουλ επιθετικός σε μια Ελλάδα που λατρεύει να παίζει άμυνα, που έχει ήδη γευτεί τίτλους με το τριφύλλι κι ας μην ήταν ποτέ πρωταγωνιστής, που έχει κατακτήσει μετάλλια με Παίδες, Εφήβους, Νέους στην Ελλάδα αλλά ακόμα δεν έχει παίξει στην ανδρών παρά το αστείρευτο ταλέντο του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.