ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απογοητευμένος ο Έλληνας άσος

Θέλει να μείνει ελεύθερος ο Καλτσάς

Ο Νίκος Καλτσάς από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται, επιθυμεί να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Θέλει να μείνει ελεύθερος ο Καλτσάς

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός σε περίπτωση που δεν κερδίσει θέση στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι και σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, θα ζητήσει τη λύση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, η «Sport Day» αναφέρει o 26χρονος άσος είναι πλέον απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί και προτιμάει να μείνει ελεύθερος ώστε να αποφασίσει ο ίδιος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει ο Πανιώνιος και ο Ατρόμητος, αλλά λογικά θα υπάρξουν και άλλες ομάδες.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...