ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέο συμβόλαιο σε Κουτρουμπή

Την ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Κουτρουμπή, έχει ζητήσει ο Αντρέα Στραματσόνι από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Νέο συμβόλαιο σε Κουτρουμπή

Ο Ιταλός τεχνικός είναι ευχαριστημένος από την παρουσία του Έλληνα άσου, καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην άμυνα όσο και στο κέντρο της ομάδας, δίνοντας πολύτιμες λύσεις.

Όπως αναφέρει η «Goal», ο Στραματσόνι έχει ζητήσει την ανανέωση του συμβολαίου του Κουτρουμπή, αφού η υπάρχουσα συμφωνία τελειώνει το 2017.

Μάλιστα, οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται πως έχουν ήδη γίνει και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει επέκταση για ένα ή δύο χρόνια.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 126.256 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.