ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όλα καλά με Τελάντερ

Ο Ράσμους Τελάντερ υποβλήθηκε σε επέμβαση-η οποία στέφθηκε με επιτυχία- στη Δανία, προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα, που αντιμετωπίζει στο πέλμα.

Όλα καλά με Τελάντερ

Ο Δανός στόπερ, εξαιτίας των έντονων πόνων που είχε στο πέλμα του, έχασε αρκετά παιχνίδια του Παναθηναϊκού, μεταξύ αυτών και τα play off και μετά από απόφαση που πήρε, υποβλήθηκε σε μικρή χειρουργική επέμβαση, στην πατρίδα του, προκειμένου να αφήσει πίσω του το πρόβλημα και να μπορεί να παίζει δίχως τους αφόρητους πόνους που είχε.

Η επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, στέφθηκε με επιτυχία και ο Δανός αναμένεται να ενσωματωθεί στο «τριφύλλι», στις αρχές της προετοιμασίας, στα τέλη του μήνα. O άσος του Παναθηναϊκού, βρίσκεται σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση, με δεδομένο πως γνωρίζει και ο ίδιος, πως μετά την επέμβαση, θα ξεπεράσει το πρόβλημά του στο πέλμα και παράλληλα, δε θα χρειαστεί να χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας με την ομάδα του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...