ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ευτυχώς που δεν κατέληξαν… δανεικοί

Χαραλαμπόπουλος, Παπαγιάννης πάνε για ...βαρβάτα λεπτά συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, εξαργυρώνοντας την παρουσία στους τελικούς.

Ευτυχώς που δεν κατέληξαν... δανεικοί

Χαραλαμπόπουλος, Παπαγιάννης προορίζονται του χρόνου για …βαρβάτα λεπτά συμμετοχής. Ο πρώτος ενσωματώθηκε στην εθνική, ο ψηλός εντυπωσιάζει τους Αμερικάνους, αμφότεροι έβαλαν μπόι και την επόμενη περίοδο θα τους δούμε αρκετές φορές δίδυμο στις θέσεις «4»-«5».

Εξαιρετική επιλογή έκανε η ΚΑΕ υπογράφοντάς τους απ’ τα (πολύ) μικράτα τους, είναι βέβαιο πως τα 10-20 λεπτά που θα πάρουν του χρόνου σ’ ένα απ’ τα πιο απαιτητικά προγράμματα της Ευρώπης θα τους ευνοήσουν περισσότερο από ενδεχόμενα «30άρια» που θα «χτυπούσαν» αν ο Παναθηναϊκός αποφάσιζε να τους δώσει δανεικούς.

Ο Πεδουλάκης δεν δίστασε να τους τεστάρει στη φωτιά των τελικών κι οι πιτσιρικάδες δεν «μάσησαν» στιγμή. Βλέποντάς τους να ξεχωρίζουν στο ΣΕΦ απαντήθηκαν οι αμφιβολίες για το αν ήταν προτιμότερο να έφευγαν με υποσχετική σε ομάδα που θα τους έδινε σουτ, την ευκαιρία να κάνουν λάθη (μα και να μάθουν απ’ αυτά), να δοκιμάσουν κινήσεις και ν’ αναλάβουν την ευθύνη της τελευταίας επίθεσης διαχειριζόμενοι συναισθήματα μοιραίου ή…ωραίου!

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.638 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ΠΑΟ δεν έχει την πολυτέλεια να δίνει ρίσκα σε εφήβους που είναι λογικό να «μαγκώνονται» στο ενδεχόμενο αποτυχίας όμως ποιος μπορεί να πει τίποτα στον προπονητή ενόψει της καινούργιας χρονιάς από τη στγμή που οι μικροί έδειξαν «καρύδια» σ’ ένα από τα πιο ιδιαίτερα ντέρμπι του μπασκετικού κόσμου;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.