ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δεν θα χρειαστεί χρόνο όπως οι Σέρβοι

Τα προηγούμενα χρόνια είχες προπονητές και παίκτες να εντάξεις στο παναθηναϊκό πνεύμα, κάτι που δεν ισχύει με τον «Αρτζι».

Δεν θα χρειαστεί χρόνο όπως οι Σέρβοι

Ο Παναθηναϊκός  έκανε καλή σειρά τελικών κάτι που έπεισε την διοίκηση ν΄ αφήσει τα κλειδιά στον Αργύρη Πεδουλάκη που εκτός από επίγνωση των συνθηκών σε σύλλογο/πρωτάθλημα συγκεντρώνει ακόμα ένα πλεονέκτημα: Δεν θα χρειαστεί χρόνο να μάθει την ομάδα που στην προετοιμασία (αναλόγως τι πρόοδο θα έχουν οι μεταγραφικές κινήσεις) θα έχει έγνοια πως θα καλύψει το κενό του Δημήτρη Διαμαντίδη συν την ενσωμάτωση των καινούργιων.

Μικρό πράγμα δεν το λες αν κρίνουμε απ΄ όσα είδαμε επί Ιβάνοβιτς-Τζόρτζεβιτς. Ο τελευταίος είχε υποχρέωσεις με την Σερβία το περασμένο καλοκαίρι στο Ευρωμπάσκετ, με το που έπιασε Αθήνα χρειάστηκε ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να καταλάβει που ήρθε (αν και βάσει αποτελεσμάτων αμφιβάλλουμε ζωηρά αν «ένιωσε» ποτέ του). Ομοίως με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς που πρωτοσυνάντησε τους αθλητές του αρχές Σεπτέμβρη (!) του 2014 με τον πρωταθλητή να κάνει λειψή προετοιμασία (ο Γκιστ είχε παρατείνει την παρουσία του στις ΗΠΑ, Διαμαντίδης, Φώτσης, Μαυροκεφαλίδης, Σλότερ, Χαραλαμπόπουλος είχαν χάσει προπονήσεις λόγω τραυματισμών).

Τουλάχιστον φέτος ξέρεις ότι Γκιστ, Παππάς θα «μπουν» κατευθείαν (ο Αμερικανός ήταν τιμωρημένος πέρσι, ο Νικόλας τραυματίας), οι προαναφερθέντες μαζί με Φώτση, Καλάθη θα κληθούν να ηγηθούν, καλό είναι οι μικρότεροι να μπαίνουν στο πετσί του ρόλου από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Σε ζητήματα κορμού ο Παναθηναϊκός έχει κάνει άλματα συγκριτικά με τις προηγούμενες σεζόν του. Να το κάνουμε πιο λιανά; Σεπτέμβρη του 2014 οι προπονήσεις γινόταν με έξι μόνο της ανδρικής ομάδας, εκ των οποίων οι μισοί νεοφερμένοι (Διαμαντίδης, Παππάς, Γιάνκοβιτς, Μποχωρίδης, Νέλσον, Μπατίστα) και τρεις εφήβους (Κόνιαρης, Διαμαντάκος, Παπαγιάννης).

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.794 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέρσι είχες φρέσκο προπονητή και καινούργιο «άσο», «τριάρι», «πεντάρι» («σκελετό» δηλαδή) να εντάξεις, χωρίς κανείς να έχει ιδέα για τις ιδιαιτερότητες της Ευρωλίγκας. Επιπλέον εκτός από τον τιμωρημένο Γκιστ και τον λαβωμένο Παππά προστέθηκε το απρόοπτο με τον τραυματισμό του Λευτέρη Μποχωρίδη που ως τον Ιανουάριο άφησε «γυμνό» τον Εξάστερο στην περιφέρεια, με τον  Καλάθη να τρέχει και να μην φτάνει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.