ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το συμφέρον του είναι (ακόμα) στην Ευρώπη

Οι Αμερικάνοι θα δοξάζουν τον «Αρτζι» αν «στρώσει» τον Παπαγιάννη σε τομείς όπως η αίσθηση του χώρου και το σουτάκι από τα 3-4 μέτρα.

Το συμφέρον του είναι (ακόμα) στην Ευρώπη

«Τρελάθηκαν» οι Αμερικάνοι με τον Γιώργο Παπαγιάννη βλέποντάς να παίρνει κι άλλο μπόι (2.19). Ο μικρός για ψηλός της ελληνικής σχολής είναι ο πιο «κυρίαρχος» επιθετικά στο πεδίο δράσης του (όχι τόσο πλήρης βέβαια όσο ο Ευθύμης Ρεντζιάς στην ηλικία του), σαφώς ο «μακρύτερος» φορ που είδαμε να παίζει σε τοπ επίπεδο (2.13 οι Φασούλας, «Ρέντζι», Koυφός).

Γρήγορα πόδια για τον όγκο του, αλτικότητα, με το που δουλέψει στο γυμναστήριο θα μπορεί για πλάκα να στέλνει ένα μέτρο μακρύτερα τον άτυχο φορ που θα κληθεί να τζαρτζαριστεί μαζί του στον «πόλεμο» που γίνεται στο ζωγραφιστό.

Με τον Πεδουλάκη θα δουλέψει σε πίσω και πλάγια βήματα που χρειάζονται στις περιστροφές ώστε στο μέλλον να δοκιμάσει στις ΗΠΑ, άλλωστε το παλικάρι ποτέ δεν έκρυψε ότι η προοπτική του ΝΒΑ το εξιτάρει. Οι Αμερικάνοι θα δοξάζουν τον «Αρτζι» αν τον «στρώσει» σε τομείς όπως η αίσθηση του χώρου και το σουτάκι από τα 3-4 μέτρα αφού ως τώρα σκοράρει είτε με καρφώματα, είτε με κοντινά χουκ, είτε με πάσες πάνω απ’ τη στεφάνη.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.346 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα είναι αμαρτία για το ελληνικό μπάσκετ αυτό το παιδί να καταλήξει «βοηθητικός» αφού η «πρώτη ύλη» του είναι θαυμάσια. Τρομάζει κόσμο στην πίσω γραμμή άμυνας, το timing του στο μπλοκ είναι ανεπανάληπτο, μπαίνει με τα μεγάλα του άκρα στις γωνίες πάσας και τελειώνει φάσεις με ποσοστό ευστοχίας 68%, βάζει βολές (66%) κι είναι ακόμα 19!

Θα του κάνει καλό να τριφτεί ακόμα μια σεζόν στο σκεπτόμενο ευρωπαϊκό μπάσκετ, να κοντραριστεί με τους «παλιούς» στην Euroleague, ώστε να  πάει πιο έτοιμος και λιγότερο ψαρωμένος στην πατρίδα του αθλήματος…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...