ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΟΚΑΛΥΨη ΑΠΌ ΤΟΝ 33ΧΡΟΝΟ

Λασέν: «Έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

Ο Μεντί Λασέν, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Χετάφε, αποκάλυψε ότι έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό.

Λασέν: «Έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη», ο 33χρονος αμυντικός χαφ αποκάλυψε σε Ισπανό δημοσιογράφο ότι έχει πρόταση από το «τριφύλλι». Το επίσης περίεργο είναι ότι ο πρώην αμυντικός χαφ της Χετάφε, αποκάλυψε και τα οικονομικά στοιχεία της «πράσινης» πρότασης.

Ο Μεντί Λασέν τόνισε ότι η πρόταση του «τριφυλλιού» είναι ύψους 350.000 ευρώ συν 50.000 ευρώ μπόνους.  Φέτος είχε 31 συμμετοχές στη La Liga και μία στο Κύπελλο, ενώ συνολικά έκανε 142 εμφανίσεις με 3 γκολ και 6 ασίστ με την ομάδα της Χετάφε, από την οποία έμεινε και ελεύθερος.

Ο Παναθηναϊκός φυσικά και ψάχνει αμυντικό μέσο και δεν είναι καθόλου απίθανο, ο Αντρέα Στραματσόνι να έχει στα υπόψη του τον Αλγερινό χαφ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 2.967 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.