Ο Παναγιώτης Κονέ αποτελεί έναν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του «τριφυλλιού», με τον Αντρέα Στραματσόνι να έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση. Όπως είναι γνωστό, ο νυν προπονητής του Παναθηναϊκού γνωρίζει τον Παναγιώτη Κονέ από το πέρασμα του από την Ουντινέζε.

Στο «πράσινο» στρατόπεδο προσπαθούν να βρουν μία πρόταση, η οποία να ικανοποιεί τόσο τις απαιτήσεις της Ουντινέζε αλλά και τα «θέλω» του Κονέ. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής βλέπει θετικά τον Παναθηναϊκό, μιας και μπορεί να είναι μία ευκαιρία για τον ίδιο να κάνει το… restart στην καριέρα του. Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, ο αλβανικής καταγωγής Έλληνας χαφ θέλει απλά να καλυφθεί το συμβόλαιο του, το οποίο μόνο χαμηλό δεν είναι (700.000 ευρώ).

Εν κατακλείδι, μπορεί να έχει «κλείσει» η ψαλίδα στην διαπραγμάτευση για τον δανεισμό του παίκτη, αλλά οι απαιτήσεις των Ιταλών παραμένουν υψηλές. Αυτό το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο για τον Παναθηναϊκό είναι το γεγονός ότι ο Κονέ φαίνεται να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου