ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το μήνυμα του Μιχάλη Σαρτζετάκη (Pic)

Ο Μιχάλης Σαρτζετάκης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ζήτησε συγνώμη από ορισμένα άτομα μόνο, για την ξαφνική αποχώρηση του , πριν τρεις μήνες, από την ομάδα πόλο των «πρασίνων».

Το μήνυμα του Μιχάλη Σαρτζετάκη (Pic)

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μιχάλης Σαρτζετάκης:

«Θα ήθελα να μοιραστώ κάποια πράγματα με όποιον ασχολείται με τον χώρο της υδατοσφαίρισης, από οποιαδήποτε θέση.

Όλοι ξέρετε ότι τον Μάρτιο του 2016, εγκατέλειψα την ομάδα μου, μετά από ξαφνική μου απόφαση. Μια κίνηση που χωρίς αμφιβολία χαρακτηρίζεται ανώριμη και βιαστική. Μετά από 3 μήνες απραξίας, η αλήθεια είναι ότι έκανα διάφορες σκέψεις, που με βοήθησαν να καταλήξω σε κάποια πράγματα. Αισθάνομαι την ανάγκη μέσω αυτής της ανακοίνωσης να ζητήσω ΣΥΓΝΏΜΗ προς κάποια συγκεκριμένα άτομα και αποκλειστικά και μόνο σε αυτά.

Πρώτο και κυριότερο, στους συμπαίκτες μου. Τους εγκατέλειψα, σε μια στιγμή κρίσιμη για την πορεία της ομάδας, λίγο πριν τα play-off. Δεν ξέρω, αν όσο καιρό παίξω πόλο συναντήσω κάποιον από εσάς σε κάποια ομάδα, πάντως θα το ήθελα πολύ. Τον 1-μιση χρόνο που υπηρέτησα την ομάδα, είχα μόνο εξαιρετικά άτομα δίπλα μου σαν συμπαίκτες και ως προς αυτό, αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερός.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.983 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεύτερον, στα άτομα της διοίκησης του ΠΑΟ, που με πήρανε 18 χρονών από τα Χανιά, αγωνιζόμενος στην Α2 και 10 μήνες αργότερα έπαιξα ένα τελικό κυπέλλου και ένα τελικό πρωταθλήματος. Είχα αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη, ότι το σωματείο ήταν εξαιρετικό απέναντι μου και προφανώς δεν φέρει καμία ευθύνη για την τότε απόφαση μου.

Θέλω να κλείσω με τον εξής τρόπο. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω 3 μήνες θα ξανάκανα το ίδιο; Οι Κρητικοί δεν μασάνε τα λόγια τους, γι’αυτό θα είμαι ειλικρινής. Το πιο πιθανό είναι πως, ναι θα ξανάκανα το ίδιο, για τους ίδιους λόγους που ανέφερα στην τότε συνέντευξη και στην γραπτή απολογία. Άλλωστε αυτό το κείμενο δεν αποτελεί μετάνοια για ότι έπραξα αλλά ανάγκη να πω κάποια πράγματα που με βασάνιζαν τόσο καιρό.

Εύχομαι στον Παναθηναϊκό, να πετύχει τους μεγάλους στόχους που έχει θέσει από την νέα χρονιά. Όλοι ξέρουμε ότι ένας ακόμα πιο δυνατός Παναθηναϊκός, θα ανεβάσει το επίπεδο του πρωταθλήματος πολύ πιο ψηλά.

Με Κρητικούς χαιρετισμούς, Σαρτζετάκης Μιχάλης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.