ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΕΣΩ FACEBOOK

Τέλος ο Πράνιτς!

Ο Ντάνιελ Πράνιτς ανακοίνωσε ότι δεν αποδέχθηκε την πρόταση για συμβόλαιο ενός έτους και αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό.

Τέλος ο Πράνιτς!

Μέσα από τη σελίδα που διατηρεί στο facebook, o Ντάνιελ Πράνιτς ανακοίνωσε πως μετά από τρεις σεζόν αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό.

Ο 35χρονος Κροάτης, τόνισε πως δεν αποδέχθηκε την πρόταση του «τριφυλλιού», καθώς για εκείνον προέχει η οικογένεια του, ενώ ξεκαθάρισε πως θα έχει πάντα στην καρδιά του τον Παναθηναϊκό και την Αθήνα που είναι το πάθος του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ντάνιελ Πράνιτς:

«Μετά από τρεις σεζόν στον Παναθηναϊκό, 108 παιχνίδια και 8.367 λεπτά συμμετοχής, φτάσαμε στο τέλος του ταξιδιού. Μου προτάθηκε επέκταση ενός έτους, αλλά αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να φύγω. Σε αυτό το κομμάτι της καριέρας μου, πρέπει να διαλέξω τι είναι καλύτερο για εμένα και την οικογένειά μου. Πάθος! Αν έπρεπε να χρησιμοποιήσω μόνο μια λέξη για να περιγράψω τα χρόνια μου στον Παναθηναϊκό το «πάθος» θα ήταν η πιο κατάλληλη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.613 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παθιασμένοι άνθρωποι, παθιασμένοι οπαδοί, παθιασμένοι αντίπαλοι, πάθος για το ποδόσφαιρο και πάθος για τη ζωή. Ο Παναθηναϊκός και η Αθήνα είναι και δικό μου πάθος. Αγαπώ το κλαμπ, αγαπώ την πόλη, άρα δεν είναι αποχαιρετισμός είναι… θα τα πούμε σύντομα. Σε ευχαριστώ Παναθηναϊκέ!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.