ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θα καταφέρουμε να παίξουμε το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στη Λεωφόρο»

Ο υπεύθυνος αγώνων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σπύρος Βλάχος, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις αναφέρθηκε στο θέμα της ανακατασκευής της Λεωφόρου και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ιστορικό γήπεδο.

«Θα καταφέρουμε να παίξουμε το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στη Λεωφόρο»

Ο Σπύρος Βλάχος, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και μίλησε για τα έργα στο ιστορικό γήπεδο του Παναθηναϊκού και την άδεια που περιμένουν οι «πράσινοι».

Τα κυριότερα σημεία από τα όσα δήλωσε:

«Το ΟΑΚΑ το δηλώνουμε πάντα ως δεύτερη έδρα, κάτι που είναι υποχρεωτικό και στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Διότι μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην κύρια έδρα, κάποιες ακραίες καιρικές συνθήκες. Για τη Λεωφόρο έχουμε καταθέσει έναν πλήρη φάκελο για την αδειοδότησή της και την ανακατασκευή της. Υπό φυσιολογικές συνθήκες σε μία ιδανική χώρα θα είχαμε την άδεια στα χέρια μας. 

Ο φάκελός μας ήταν υπερπλήρης, έχουμε εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα και μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση με την άδεια. Αυτή τη στιγμή γίνονται έργα στη Λεωφόρο, που είναι πολύ σημαντικά. Θα αλλάξουμε καθίσματα, οπότε και όλη η εικόνα του γηπέδου Θα φύγουν τα σίδερα και τα κάγκελα, που είναι άσχημα και επικίνδυνα για τον κόσμο, και θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε την ασφάλεια του γηπέδου. Πλέον μπαίνουμε σε φάση αναμόρφωσης των κερκίδων, διότι υπάρχουν καθίσματα από τα οποία δεν υπάρχει ορατότητα στο γήπεδο. Επίσης θα τοποθετηθούν και πλέξιγκλας για να νιώθει πιο ευχάριστα ο κόσμος. Στις 29 Ιουλίου είναι το πρώτο επίσημο ματς του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.883 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ΟΑΚΑ το πρόβλημα είναι ο χλοοτάπητας και το έχετε δει από τον τελικό του Κυπέλλου. Θέλουμε να παίξουμε το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι στη Λεωφόρο και είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε. Όταν πάρουμε την άδεια κι αν έχουμε περάσει στους ομίλους, τότε θα πρέπει να υπάρξει μία ποδοσφαιρική απόφαση για το αν θα γίνουν τα παιχνίδια στη Λεωφόρο ή το ΟΑΚΑ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.