ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πιο έμπειρος και περισσότερο «παιγμένος» από Χάντερ

Ο Κεμ Μπιρτς (2.06) είναι το απόλυτο παράδειγμα ρολίστα που εξετάζεις για να σου γεμίσει το ρόστερ χωρίς να φάει χρόνο από τον Παπαγιάννη.

Πιο έμπειρος και περισσότερο «παιγμένος» από Χάντερ

Διαβάσαμε στο Gazzetta.gr για τον Καναδό σέντερ, Κεμ Μπιρτς (2.06) που εξετάζει η ΚΑΕ. Ο αθλητής βγάζει το ψωμί του κυρίως στο NBDL (αλά Ουίλιαμς, Χάντερ, δηλαδή) ενώ μετρά κι ένα πέρασμα από την Τουρκία, φέτος με την φανέλα της Ουσάκ.

Τον παίκτη δεν τον ξέρουμε αλλά είναι δεδομένο οτι ο ΠΑΟ θα χρειαστεί αθλητικό ψηλό ώστε για να μη γίνουν τα λάθη της περασμένης σεζόν κι η ΚΑΕ εκτός από συμβόλαια χρειαστεί να προσφέρει έξτρα κάμποσες …φιάλες οξυγόνου σε Φώτση, Γκιστ. Με Σίνγκλετον, Παπαγιάννη έχεις μια ικανοποιητική τετράδα αλλά λαμβάνοντας υπόψη τα 35 χρόνια του Αντώνη και την απειρία του Γιώργου θες ένα «εξτραδάκι» που δεν θα σου δένει τα χέρια όσον αφορά το rotation.

Το παιδί είναι αμερικανοαναθρεμμένο αλλά τουλάχιστον (σε σύγκριση με τον Βινς Χάντερ) είναι μεγαλύτερος σε ηλικία (23 ετών έναντι 21) κι επιπλέον έχει δώσει 32 παιχνίδια στην Ευρώπη με τους Τούρκους με 10.5 πόντους και 9 ριμπάουντ σε 27.08΄΄ συμμετοχής. Αθλητής που δεν είναι προβεβλημένος μεν αλλά μήπως τέτοιοι δεν ήταν Λάσμε, Γκιστ, Χάντερ, Χάινς, Ντάνστον που ήρθαν στη χώρα μας ως υποτιμημένοι ρολίστες (παρότι οι περισσότεροι είχαν δώσει ένα σωρό παιχνίδια στα ευρωπαϊκά παρκέ) και μέσα σε λίγους μήνες εκτόξευσαν τα κασέ τους;

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.549 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.