ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προς δανεισμό (;) ο Μαρινάκης

Με Μέστο κι άλλο ένα μπακ που είναι στο... δρόμο, το μέλλον του Κρητικού δείχνει να είναι μακριά από το Κορωπί.

Προς δανεισμό (;) ο Μαρινάκης

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Νίκος Μαρινάκης ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο ανανέωσης με τον Παναθηναϊκό δύσκολα θα βρει θέση στα πλάνα του προπονητή του γι άλλη μια σεζόν.

Ο νεαρός μπακ θα δοθεί δανεικός αφού εκτός του Τζιαντομένικο Μέστο θα έχει μπροστά του κι άλλο παίκτη που θα έρθει αυτή την μεταγραφική περίοδο. Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να διαπραγματεύεται με τον Ατρόμητο για τον Κυριάκο Κιβρακίδη αλλά προέκυψε και το όνομα του 19χρονου μπακ της Γιουβέντους, Πολ Λιρόλα.

Ο Ισπανός δύσκολα θα βρει θέση στο rotation της πρωταθλήτριας του χρόνου αφού η «Κυρία» αγόρασε τον Ντάνι Αλβες από τη Μπαρτσελόνα κι έχει και τον αξιόπιστο Λιχστάινερ (30.000.000 ευρώ τον αγόρασε η Γιούβε το καλοκαίρι του 2011, ρεκόρ για Ελβετό ποδοσφαιρστή και δη ακραίο μπακ) που ομως φέτος τρόμαξε τους Τορινέζους με την επέμβαση που έκανε στην καρδιά και τον άφησε κάμποσο καιρό εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 2.967 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 

     

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.