ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ Ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ

Στη «πράσινη» λίστα ο Σιμάο

Στη λίστα του Παναθηναϊκού φαίνεται να είναι ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, ο οποίος φαίνεται να έχει μείνει ελεύθερος από την Λεβάντε, η οποία υποβιβάστηκε.

Στη «πράσινη» λίστα ο Σιμάο

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να ενισχύσει άμεσα την μεσαία του γραμμή. Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στην «πράσινη» λίστα, είναι κι αυτό του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ. Ο Σιμάο αγωνίστηκε για 5 χρόνια στους «πράσινους», από το 2007 έως το 2012.

Ο Μοζαμβικανός άσος έμεινε ελεύθερος από τη Λεβάντε, ύστερα από τον υποβιβασμό της ισπανικής ομάδας στη Segunda Division και βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», ο Ζιλμπέρτο είχε μία πρώτη επαφή με τον Σιμάο αλλά ο Βραζιλιάνος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θέλει πρώτα να ξεκαθαριστεί οριστικά η κατάσταση με το συμβόλαιο (αν όντως μένει ελεύθερος από την Λεβάντε) του και μετά να κάνει κάποια πρόταση.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.670 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.