Ποδόσφαιρο

THE SCOUTER: Ποιο «εξάρι» πρέπει να πάρει ο Παναθηναϊκός

THE SCOUTER: Ποιο «εξάρι» πρέπει να πάρει ο Παναθηναϊκός

Ο scouter του SDNA βάζει στο μικροσκόπιο τους αμυντικούς μέσους με τους οποίους φλερτάρει ο Παναθηναϊκός (Σιμάο, Κεϊτά, Λασέν, Σισοκό) και καταλήγει στο ποιος είναι καλύτερος για τους «πράσινους»

Η απόκτηση τουλάχιστον ενός αμυντικού μέσου που θα κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν, μοιάζει να αποτελεί νευραλγικό κομμάτι στο σχεδιασμό της ομάδας από τον Αντρέα Στραματσόνι.

Τα ονόματα που παρελαύνουν καθημερινά από τον αθλητικό Τύπο είναι πολλά, ωστόσο με τα υπάρχοντα δεδομένα τέσσερα «εξάρια» μοιάζουν να έχουν πάρει θέση στην… κούρσα προς τη Λεωφόρο: Ο παλιός μας γνώριμος Σιμάο Μάτε Τζούνιορ της Λεβάντε, ο Αλγερινός Μεχντί Λασέν της Χετάφε, ο Αμπντούλ Σισοκό από το Μάλι που αγωνίζεται επίσης στην Ισπανία με τα χρώματα της Μαγιόρκα και ο πολύπειρος συμπατριώτης του, Σεϊντού Κεϊτά από τη Ρόμα.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version