ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Εξαιρετική εμπειρία και μεγάλη τιμή να είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Ο Ντάνιελ Πράνιτς, «ανοίγει» την καρδιά του στην «Πράσινη» και μιλάει για τον Παναθηναϊκό, τους οπαδούς και την καλύτερη του στιγμή με το τριφύλλι στο στήθος.

«Εξαιρετική εμπειρία και μεγάλη τιμή να είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»
Ο Κροάτης άσος, λίγο μετά το μήνυμα στη σελίδα του στο facebook, όπου και ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό, μιλάει για τις εμπειρίες του στην Ελλάδα, την αγάπη του για το «τριφύλλι» και λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας. Παράλληλα, θυμάται τις κορυφαίες του στιγμές και ξεχωρίζει το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Ολυμπιακό. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Πράσινη» ο Ντάνιελ Πράνιτς: «Λοιπόν… Όπως έγραψα και στο μήνυμά μου, αυτό που ένιωσα στον Παναθηναϊκό ήταν το πάθος! Πάθος σε κάθε γωνιά, σε κάθε στιγμή στην ομάδα. Ήταν εξαιρετική εμπειρία και μεγάλη τιμή να είμαι μέλος του Παναθηναϊκού.Θέλω να πω ένα ξεχωριστώ ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας. Πιστεύω πως στο τέλος, αυτοί οι άνθρωποι με αγάπησαν και πραγματικά τους αγάπησα κι εγώ. Αγάπησα τον κόσμο του Παναθηναϊκού, την ομάδα και την Αθήνα».

 Όσο για το μέλλον του, ο Πράνιτς άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα: «Για την ώρα δεν μπορώ να πω τίποτα. Θέλω να πάρω τον… χρόνο μου, να σκεφτώ όλες τις επιλογές μου. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως θα έρθω πάλι στην Αθήνα πολύ σύντομα. Οπότε δεν είναι οριστικό αντίο, αλλά ένας χαιρετισμός κι ένα ‘εις το επανιδείν’».

Για τις κορυφαίες στιγμές του στην ομάδα: «Ήταν πολλές οι όμορφες στιγμές, είχαμε και δυσκολίες αλλά φτάσαμε και στην κατάκτηση του κυπέλλου και διεκδικήσαμε πέρσι τον τίτλο. Σίγουρα δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ που πέτυχα και το 0-3 που καταφέραμε σε βάρος του Ολυμπιακού μέσα στην έδρα του. Κάναμε τον κόσμο μας περήφανο και αισθανθήκαμε κι εμείς το ίδιο χαρούμενοι. Τον κόσμο του Παναθηναϊκού δεν θα τον ξεχάσω ποτέ, τους ευχαριστώ για όλα»

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.189 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...