ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νίκολας: «Ο Παναθηναϊκός θα έχει για πάντα μια θέση στην καρδιά μου»

Μια τετραετία μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ο Ντρου Νίκολας «ανοίγεται» στο SDNA, μιλά για τη ζωή στις ΗΠΑ, ανακαλεί στιγμές με τον Παναθηναϊκό και «αποκαλύπτει» ανέκδοτες ιστορίες!

Νίκολας: «Ο Παναθηναϊκός θα έχει για πάντα μια θέση στην καρδιά μου»

Πολλές φορές οι συνεντεύξεις προκύπτουν λόγω του ενδιαφέροντος στο πρόσωπο του συνεντευξιαζόμενου από το αναγνωστικό, τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό κοινό τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Άλλες φορές πάλι, γίνονται με αφορμή ένα περιστατικό που έφερε το πρόσωπο μπροστά στον… προβολέα. Στην περίπτωση του Ντρου Νίκολας τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Ωστόσο, ένας δις πρωταθλητής της Euroleague (2009, 2011) και πρώτος σκόρερ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης (2005-2006) και η κουβέντα μαζί του, έχουν πάντα ξεχωριστό ενδιαφέρον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...