ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μηλιδάκης: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. εξελίσσεται ραγδαία!»

Ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας της κολύμβησης του Παναθηναϊκού Α.Ο. Γιάννης Μηλιδάκης, κάνει τον απολογισμό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης.

Μηλιδάκης: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. εξελίσσεται ραγδαία!»

Ο τεχνικός της αγωνιστικής ομάδας των «πρασίνων», αφού έκανε τον απολογισμό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ανέλυσε στο panathinaikos1908.gr τα τεράστια άλματα που έχουν πραγματοποιηθεί στον Υγρό Στίβο του συλλόγου και εξηγεί πώς απέδωσαν καρπούς οι προσπάθειες των τελευταίων ετών στο τμήμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχάς θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. και η ραγδαία εξέλιξή του τον τελευταίο χρόνο, αποτέλεσε θέμα συζήτησης κατά τη διάρκειά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης. Είναι ενδεικτικό ότι στη Γενική κατάταξη, ο Σύλλογος από την 16η θέση που βρισκόταν πέρυσι, εκτοξεύτηκε στην 8η, με συγκομιδή 80 βαθμών έναντι 32! 

 Σε ό,τι αφορά τους Άνδρες, η προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε μια ισχυρή αγωνιστική ομάδα απέδωσε καρπούς, καθώς από τη 13η θέση πέρυσι, ανέβηκαν στην 5η. Μεγάλη επιτυχία είναι η κατάκτηση του χρυσού (αλλά και του χάλκινου μεταλλίου) από τη Μαρίλεια Δρασίδου, έπειτα από πολύ σκληρή δουλειά.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 Παράλληλα, οι νεαροί Σταμάτης Κούτσουλας και Σπύρος Γικόπουλος πραγματοποίησαν την παρθενική τους συμμετοχή σε ΟΠΕΝ, ένα επιπλέον κέρδος για το Σύλλογο!

Από την πλευρά μας, συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά, ώστε να φτάνουμε κάθε χρόνο όλο και πιο ψηλά»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.