Ερασιτέχνης

Μηλιδάκης: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. εξελίσσεται ραγδαία!»

Ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας της κολύμβησης του Παναθηναϊκού Α.Ο. Γιάννης Μηλιδάκης, κάνει τον απολογισμό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης.

Ο τεχνικός της αγωνιστικής ομάδας των «πρασίνων», αφού έκανε τον απολογισμό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ανέλυσε στο panathinaikos1908.gr τα τεράστια άλματα που έχουν πραγματοποιηθεί στον Υγρό Στίβο του συλλόγου και εξηγεί πώς απέδωσαν καρπούς οι προσπάθειες των τελευταίων ετών στο τμήμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχάς θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. και η ραγδαία εξέλιξή του τον τελευταίο χρόνο, αποτέλεσε θέμα συζήτησης κατά τη διάρκειά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης. Είναι ενδεικτικό ότι στη Γενική κατάταξη, ο Σύλλογος από την 16η θέση που βρισκόταν πέρυσι, εκτοξεύτηκε στην 8η, με συγκομιδή 80 βαθμών έναντι 32! 

 Σε ό,τι αφορά τους Άνδρες, η προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε μια ισχυρή αγωνιστική ομάδα απέδωσε καρπούς, καθώς από τη 13η θέση πέρυσι, ανέβηκαν στην 5η. Μεγάλη επιτυχία είναι η κατάκτηση του χρυσού (αλλά και του χάλκινου μεταλλίου) από τη Μαρίλεια Δρασίδου, έπειτα από πολύ σκληρή δουλειά.

 Παράλληλα, οι νεαροί Σταμάτης Κούτσουλας και Σπύρος Γικόπουλος πραγματοποίησαν την παρθενική τους συμμετοχή σε ΟΠΕΝ, ένα επιπλέον κέρδος για το Σύλλογο!

Από την πλευρά μας, συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά, ώστε να φτάνουμε κάθε χρόνο όλο και πιο ψηλά»!

Exit mobile version