ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Euro 2016 πράξη 2η

Καλημέρα φίλες και φίλοι τελείωσε ο πρώτος γύρος με ανάμεικτα συναισθήματα για τους παίκτες του στοιχήματος.

Euro 2016 πράξη 2η

Ναι μεν είχαμε κάποια φυσιολογικά αποτελέσματα τα οποία μας έκαναν να χαμογελάσουμε, είχαμε όμως και αρκετούς αγώνες που έστειλαν στον κουβά τους περισσότερους παίκτες, με αποκορύφωμα την χθεσινή ημέρα όπου έσπασαν και τα 2 φαβορί του 6ου ομίλου, Αυστρία και Πορτογαλία.

Έτσι για την ιστορία να αναφέρω ότι σε αυτούς τους 12 πρώτους αγώνες, είχαμε 2 over αποτελέσματα και 10 under.

Ο πρώτος αγώνας για σήμερα είναι το  Ρωσία – Σλοβακία. Οι Σλοβάκοι μετά την ήττα από την Ουαλία είναι αυτή που καίγονται για την νίκη, ενώ η Ρώσοι δεν θα δυσαρεστηθούν και με την ισοπαλία.

Δεύτερο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα σε  Ρουμανία – Ελβετία. Οι Ρουμάνοι έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο με τους Γάλλους και αν δεν είχαν αδρανήσει στο 89′ θα πετύχαιναν την πρώτη έκπληξη στο Euro. Οι Ελβετοί κέρδισαν με 1-0 τους Αλβανούς και παρόλο που έπαιζαν περίπου  για 60 λεπτά με παίκτη παραπάνω, στο τέλος παραλίγο να χάσουν την νίκη μέσα από τα χέρια τους.

Τελευταίο παιχνίδι της ημέρας είναι το  Γαλλία – Αλβανία. Οι Γάλλοι στο πρώτο παιχνίδι έπαιξαν με άγχος αλλά κατάφεραν να λυτρωθούν με γκολ του Παγέτ στο 89, ενώ οι Αλβανοί έπαιξαν με πάθος και θα μπορούσαν στο τέλος να έχουν πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας αν δεν ήταν άτυχοι, παρότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 40′.

16:00 ΡΩΣΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Νίκη DNB : Σλοβακία – 2,25

Κόρνερ  : Under 9,5 – 2,05

19:00 ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

G / G & Over : 2,80

Σκορ πολλαπλών Επιλογών :1-0, 2-0 ή 3-0 – 5,00

22:00 ΓΑΛΛΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ

Καταλογισμός πέναλτι : Ναι – 3,50

Να σκοράρει : Ζιρού – 2,25

Διαβάστε στο bet-on-arme.com αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, προγνωστικά για το πάμε στοίχημα αλλά και στατιστικά και βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ