Ποδόσφαιρο

«Ιδανική λύση ο Κονέ»

«Ιδανική λύση ο Κονέ»

Ο Αντρέα Στραματσόνι, σε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, του επισήμανε ότι ο Παναγιώτης Κονέ θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά στο «τριφύλλι».

Ο Παναγιώτης Κονέ αποτελεί έναν από τους βασικού στόχους για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του «τριφυλλιού». Το εμπόδιο φυσικά στην υπόθεση αυτή είναι η Ουντινέζε, η οποία πρέπει να δεχτεί να συμβάλλει οικονομικά στο συμβόλαιο του Κονέ.

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα «Sportday», ο Αντρέα Στραματσόνι μετέφερε στον Γιάννη Αλαφούζο ότι ο Κονέ αποτελεί ιδανική λύση για το κέντρο και θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα ανεβάσει επίπεδο το «τριφύλλι».

Στα θετικά της υπόθεσης είναι ότι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στους «πράσινους» και θα πιέσει την Ουντινέζε για τον δανεισμό του.

Ταυτόχρονα, οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι πρέπει να προχωρήσει και να τελειώσει άμεσα η υπόθεση Γουακάσο, αλλά και η απόκτηση του επιθετικού που θέλει ο Στραματσόνι.

Τέλος, βασικό θέμα αποτελεί κι αυτό του φορ ενώ η γρήγορη απόκτηση είναι αναγκαία. Γι’ αυτό το λόγο οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι πρέπει να γίνει η υπέρβαση στην υπόθεση του Ιμπάρμπο, ώστε να κλείσει η συμφωνία με την Κάλιαρι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version