Στήλες

Ο «Βασιλιάς» θέλει το… στέμμα του (vid)

Ο «Βασιλιάς» θέλει το… στέμμα του (vid)

Με τον King Τζέιμς να κάνει πάλι... όργια με 41 πόντους, οι Καβαλίερς ισοφάρισαν σε 3-3 τους τελικούς με το 115-101 και πηγαίνουν στο Όκλαντ θέλοντας να κλέψουν το στέμμα από τους Ουόριορς.

Και οι Καβαλίερς τα κατάφεραν. Έχοντας βρεθεί πίσω στη σειρά με 3-1, μπόρεσαν να κάνουν το μπρέικ στο Όκλαντ και τώρα στην Quicken Loans Arena έδειξαν στους Ουόριορς πως είναι πολύ σκληροί για να πεθάνουν και έτσι τα πάντα θα κριθούν στον 7ο και τελευταίο τελικό στο σπίτι των πρωταθλητών.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν και πάλι εκείνος που σήκωσε τους «Καβς» στις πλάτες του, ότι έκανε δηλαδή και στον 5ο τελικό παρέα με τον Ίρβινγκ.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version