ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Κάθε εμπόδιο για καλό

Η Ρούλα Στεφανάκη γράφει στο panathinaikos24.gr για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του μπασκετικού Παναθηναϊκού και τις επόμενες κινήσεις του εξάστερου.

Κάθε εμπόδιο για καλό

Έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από την ημέρα που το κεφάλαιο προπονητή έκλεισε στον Παναθηναϊκό με την παραμονή του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο και ο μεταγραφικός σχεδιασμός ακόμη είναι στον αέρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πλάνα ή ότι δεν γίνονται κινήσεις από πλευράς ΚΑΕ. Ίσα ίσα, έχουν βολιδοσκοπηθεί αρκετές περιπτώσεις παικτών από το τεχνικό τιμ, σε κάποιες μάλιστα προχώρησε η ΚΑΕ και σε επίσημη πρόταση (πχ. Σίνγκλετον, Γουάιτ), όμως ακόμη τίποτε δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Ειδικά η υπόθεση με τον Κρις Σίνγκλετον που θεωρητικά ήταν από τις πρώτες που θα έκλειναν, δεν έχει προχωρήσει και δύσκολα θα προχωρήσει διότι ο ίδιος ο παίκτης επέλεξε να μη βιαστεί και να περιμένει ενδεχομένως και άλλες προτάσεις. Λογικό και επόμενο είναι και από την πλευρά τους οι «πράσινοι» να εξετάζουν και άλλες λύσεις.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν το «τριφύλλι» να κινείται για πολύ καλή περίπτωση Eυρωπαίου παίκτη γειτονικής χώρας. Επομένως αν τελικώς δεν προχωρήσει το θέμα Σίγκλετον μπορεί να είναι για καλό. Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και με την υπόθεση του Οκάρο Γουάιτ, ο οποίος είναι μεν θετικός στο να φορέσει την «πράσινη» φανέλα, ωστόσο έχει θέσει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ. Επομένως και σε αυτή την περίπτωση ο Παναθηναϊκός δεν μένει με… σταυρωμένα χέρια, αλλά κοιτάει και αλλού.

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.281 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός εκτός από τους δύο ψηλούς που θέλει να εντάξει στο ρόστερ του, έναν πάουερ φόργουορντ και ένα σέντερ, ψάχνει παράλληλα έναν πόιντ γκαρντ, που θα αποτελέσει το μπακ απ του Καλάθη και ένα ακόμη γκαρντ. Ενδεχομένως να κινηθεί για την απόκτηση και ενός σμολ φόργουορντ, αν τελικώς δεν ανανεωθεί η συνεργασία με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς. Μπορεί να υπάρχει αγωνία για τις μελλοντικές κινήσεις της ομάδας, ωστόσο είναι ακόμη νωρίς.

Οι προτάσεις που καταφθάνουν καθημερινά στα γραφεία της ΚΑΕ είναι πάρα πολλές όμως δεν ενδιαφέρουν όλες. Ενδεχομένως πολλοί να θεωρούν ότι παρατηρείται καθυστέρηση, δεδομένου ότι το θέμα προπονητή έκλεισε πολύ νωρίς και θα μπορούσε να έχει προχωρήσει πιο γρήγορα ο μεταγραφικός σχεδιασμός ώστε να μη χαθούν αξιόλογες περιπτώσεις παικτών. Αυτό έχει μια βάση, όμως ακόμη είναι πολύ νωρίς και επιτρέψτε μου να πιστεύω ότι δεν έχει τόση σημασία να διακρίνονται από ταχύτητα οι μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού, αλλά από ουσία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.