ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Γουακάσο θέλει… αγάπη μονο! (pics)

Η απώλεια του γιου του, η οικογένειά του, τα «χαμένα» μεροκάματα στην Έλτσε, η εκτίμηση του Ποκετίνο, το πρόστιμο του Αγκίρε, το συμβόλαιο της «φτώχειας», και τα ρούβλια! Το «φιλμ» της ζωής του Μουμπάρακ Γουακάσο «παίζεται» από το SDNA!

Ο Γουακάσο θέλει... αγάπη μονο! (pics)

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο «φλερτάρει» με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται να ντυθεί στα «πράσινα» μόλις εξασφαλίσει την «ελευθερία» του από την Ρούμπιν Καζάν. Ο 25χρονος Γκανέζος εξτρέμ θα φέρει στο «τριφύλλι» χαρακτηριστικά που λείπουν από την φαρέτρα του Αντρέα Στραματσόνι, αλλά και έναν «εκρηκτικό» χαρακτήρα. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με αδιαμφισβήτητη ποιότητα, αλλά και… πλούσιο παρελθόν! Διαβάστε στο αφιέρωμα που ακολουθεί για την ζωή και την καριέρα του Γουακάσο, ο οποίος μετά από διαδοχικές μετακινήσεις αναζητεί το «λιμάνι» του. Μία ομάδα που θα «δέσει», θα νιώσει αληθινό μέλος της και θα εισπράξει εκτίμηση…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.