ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blog

Ούτε τον Μπράμο δεν μπορείτε να πάρετε;

Μπασκετικός Παναθηναϊκός και καλοκαιρινές μεταγραφές, αποτελούν ένα συνδυασμό-την τελευταία τετραετία τουλάχιστον-αν μη τι άλλο εκρηκτικό, με τα social media να παίρνουν φωτιά. Γράφει ο Γιάννης Μιχαλάκης.

Ούτε τον Μπράμο δεν μπορείτε να πάρετε;

Ο Ιούνιος σιγά-σιγά τελειώνει, οι «πράσινοι» βρίσκονται επί ποδός, όσον αφορά το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, αλλά ο κόσμος ως γνωστόν, είναι επίμονος και κριτικάρει (καλώς το κάνει), αυστηρά, στην καλύτερη περίπτωση.

Φυσικά η κριτική επιτρέπεται και επιβάλλεται πολλές φορές. Αλλά, άλλο αυτό και άλλο το να «σταυρώνεται» διοίκηση και προπονητικό τιμ, επειδή π.χ., δεν αποκτήθηκε ο Μπράμος. «Ούτε τον Μπράμο δεν μπορείτε να πάρετε;», ήταν το κορυφαίο σχόλιο που διάβασα στην αχανή «ήπειρο» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δηλαδή, δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος, πως ένας παίκτης που δεν έχει καμία φιλοδοξία, είναι προτιμότερο που έμεινε εκεί και δεν ήρθε εδώ; Η πιστεύει κανείς, πως η Βενέτσια είναι το next big thing του ευρωπαϊκού μπάσκετ;

Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας…
Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας… 1.320 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εμείς «πλαϊνοί» της διοίκησης δεν είμαστε και ούτε μας ενδιαφέρει να γίνουμε. Η κριτική είναι απαραίτητη, από Τύπο και κόσμο. Αλλά αλίμονο αν από τώρα έχει ξεκινήσει «πόλεμος» και γκρίνια για τον σχεδιασμό και τους παίκτες που έρχονται ή δεν έρχονται.

Εκτός αν οι υπόλοιπες ομάδες της Ευρωλίγκας, έχουν κάνει όλες τους τις κινήσεις και είναι έτοιμες για την επόμενη χρονιά…

Σε κάθε περίπτωση, εδώ είμαστε και να κριτικάρουμε και να σχολιάσουμε και να πούμε τα πάντα. Άλλωστε το παρκέ θα αποτελέσει τον καθρέπτη, όπως συμβαίνει κάθε φορά. Θυμηθείτε τη χρονιά που μόλις πέρασε. Εναλλαγή συναισθημάτων, από τη χαρά στη λύπη.

Αυτή τη στιγμή χρειάζεται λίγη υπομονή και τίποτα άλλο. Κριτική και σχολιασμός θα υπάρξει αφού ολοκληρωθεί το ρόστερ-αρχικά-και εν συνεχεία με βάσει την εικόνα της ομάδας μέσα στο παρκέ. Αλλά έλεος, δε θα τα βάψουμε και μαύρα, επειδή δεν πήραμε τον Μπράμο, ή δεν θα έρθει ο Σίνγκλετον…

Γιάννης Μιχαλάκης
Γιάννης Μιχαλάκης Στην περίπτωση του Γιάννη Μιχαλάκη, ισχύει η σοφή ρήση που λέει “κάλιο αργά παρά ποτέ”, όσον αφορά στην αθλητική δημοσιογραφία, στο μονοπάτι της οποίας εισήρθε στις αρχές του 2012, παρότι αποτελούσε όνειρο από πολύ μικρή ηλικία. Αρχικά ενασχόληση με τα ερασιτεχνικά αθλήματα μέσω του volleynews.gr και του insidesports.gr και σιγά-σιγά, μέσω της οικογένειάς του panathinaikos24.gr, προσπαθεί να κάνει το χόμπι του… επάγγελμα, σε ένα «πράσινο» μεν μέσο, αλλά χωρίς παρωπίδες και πάντα με σεβασμό στο λειτούργημα της δημοσιογραφίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.