Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο μεταγραφής του στο «τριφύλλι», τονίζοντας πως στόχος του είναι να συνεχίζει να αγωνίζεται στην Ιταλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Κονέ:

«Λέγονται πολλά, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου γιατί σέβομαι τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι λίγο παράξενο γιατί όλα αυτά που γράφονται είναι υποθετικά. Το ότι έχω μία καλή σχέση με τον κύριο Στραματσόνι και ότι μιλάμε, δεν σημαίνει ότι εγώ θα έρθω στον Παναθηναϊκό. Τον εκτιμώ ως άνθρωπο και ως προπονητή αλλά ως εκεί. Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα μου. Το να πάω στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή δεν ισχύει και δεν είναι στα άμεσα μου σχέδια.Το λάθος έγινε από τα ιταλικά Μέσα. Δεν ξέρω ποιος το έγραψε. Μιλάω με τον κ. Στραματσόνι και τον εκτιμάω. Δεν  έχω μιλήσει με κάποιον από τον Παναθηναϊκό ή με την Ουντινέζε.

Να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Δεν υποτιμώ τις ελληνικές ομάδες. Καλώς ή κακώς αγωνίζομαι στην Ιταλία και έχω βελτιωθεί. Εκεί μεγάλωσα ποδοσφαιρικά και θα συνεχίσω να το κάνω εκεί. Αυτή τη στιγμή δεν είναι στα άμεσα μου σχέδια να γυρίσω στην Ελλάδα. Δεν έχει συζητηθεί με μένα. Αν έχει συζητηθεί μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ουντινέζε είναι δύσκολο να μην με είχαν ενημερώσει…

Ο δανεισμός μου στη Φιορεντίνα δεν πήγε καλά. Θα ήταν δύσκολο να έρθω δανεικός στον Παναθηναϊκό από την Ουντινέζε. Είναι δύσκολο. Αν αυτό γινόταν στο μέλλον, που δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου, δεν θα ήταν ως δανεικός».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου