ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Γουακάσο εν δράσει (vids)

Ο Μπουμπάρακ Γουακάσο, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, αναμένεται-ενδεχομένως και σήμερα-να λύσει το συμβόλαιό του με την Ρούμπιν Καζάν και να έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γουακάσο εν δράσει (vids)

Ο Γκανέζος χαφ, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της γείτονας χώρας, έχει συμφωνήσει με το «τριφύλλι», ωστόσο πρώτα πρέπει να βρει τη χρυσή τομή, με τη Ρούμπιν Καζάν, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο, μέχρι και το καλοκαίρι του 2017.

Αν επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα, ίσως και αύριο να έχει υπογράψει με τον Παναθηναϊκό και να είναι έτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας των «πράσινων», στα τέλη του μήνα.

Ο αριστεροπόδαρος άσος, αποτελεί-εάν φυσικά όλα πάνε κατ’ ευχήν-έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, τεχνίτη, εξαιρετικό στο ένας με έναν, με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ας πάρουμε μια γεύση από τον Γουακάσο…

https://www.youtube.com/watch?v=30NHkh0dypc

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.