ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σπάνια «πιάνουν» οι Ισπανοί στη Ρωσία

Ο Σέρχιο Σάντσεθ έχει καλή πρόταση από την Ρούμπιν αλλά -εξαιρουμένου του Χάβι Γκαρσία -ουδείς Ίβηρας λάμπει σε ανατολικά εδάφη.

Σπάνια «πιάνουν» οι Ισπανοί στη Ρωσία

Ο Σέρχιο Σάντσεθ περιμένει να πάρει την ελευθέρας του από τον Παναθηναϊκό με τον Ισπανό να έχει πρόταση από την Ρουμπιν Καζάν, τη μοναδική ρώσικη ομάδα που έχει συνεργαστεί με τρεις γηγενείς  της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Οι Ανατολικοί το …φυσάνε το χρήμα αλλά είναι λογικό οι Ίβηρες να επιθυμούν να παίζουν είτε στη χώρα τους, είτε σε λιγότερο «παγωμένα» κλίματα.

Η Ρούμπιν έχει συνεργαστεί ως τώρα με τρεις αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές από την Ισπανία (τους γνωστούς από το πέρασμά τους από την Ελλάδα, Χοσέ Μαρκάνο, Ορμπάιθ συν τον στόπερ, Ζόρντι Φιγκέιρας) πληρώνοντας σε Βιγιαρεάλ, Μπιλμπάο, Θέλτα πάνω από 6.000.000 ευρώ χωρίς κανείς εκ των παραπάνω να κάνει την διαφορά. Ο Μαρκάνο δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί κι έγινε κάτοικος Οπόρτο, ο Φιγκέιρας κατάντησε γυρολόγος προλαβαίνοντας να παίξει μόλις οκτώ παιχνίδια στη Ρωσία, στη συνέχεια έπαιξε σε Βαγιαδολίδ, Βαγιεκάνο, Μπριζ, Μπέτις, Εσκισεχίσπορ.

Ο μοναδικός Ισπανός που λάμπει στη Μόσχα είναι ο Χάβι Γκαρσία τον οποίο η Ζενίτ χρυσοπλήρωσε το καλοκαίρι του 2014 (17.000.000 ευρώ κόστισε ο υψηλόσωμος χαφ που μήνες νωρίτερα είχε οδηγήσει τη Μάντσεστερ Σίτι στον τίτλο), έγινε πρωταθλητής Ρωσίας το 2015 και φέτος κυπελλούχος ηγούμενος της ομάδας του στο εντυπωσιακό 4-1 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 83.959 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης ο Χοχέ Χουράδο (χαφ, προϊόν των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης, κόστισε 3.000.000 ευρώ στη Σπαρτάκ Μόσχας να τον αγοράσει από τη Σάλκε) έκανε καλή καριέρα για μια τριετία, πέρσι είχε προβλήματα τραυματισμών χάνοντας τη σεζόν και φέτος παραχωρήθηκε στη Γουότφορντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...