ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έτοιμος για τον «τελικό» με Βέλγιο ο Μπεργκ

Πανέτοιμος δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ, για τον «τελικό» της Σουηδίας, απέναντι στο Βέλγιο (Τετάρτη 22/6, 22:00).

Έτοιμος για τον «τελικό» με Βέλγιο ο Μπεργκ

Ο στράικερ του Παναθηναϊκού, παρότι δε διανύει ένα εξαιρετικό Euro με την ομάδα του, εξέφρασε την πίστη, ότι αυτός και οι συμπατριώτες του, θα τα καταφέρουν.

«Θέλω να ξεκινάω σε όλα τα παιχνίδια, αλλά αυτό που μπορώ να κάνω εγώ είναι να προπονούμαι καλά και να ελπίζω πως θα είμαι στο αρχικό σχήμα. Αν δεν είμαι, θα τα δώσω όλα όταν ο προπονητής αποφασίσει να με βάλει στον αγώνα, για να βοηθήσω να πάρουμε τη νίκη. Νιώθω φρέσκος», δήλωσε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφορικά με τη φτωχή συγκομιδή τερμάτων της Σουηδίας, σημείωσε: «Σίγουρα αυτό το λέει η στατιστική, αλλά απέναντι στην Ιρλανδία φτάσαμε κοντά σε κάποιες ευκαιρίες και καταφέραμε να σκοράρουμε. Ο Ζλάταν έβαλε το πόδι του στη μπάλα. Υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες, καταλαβαίνω πως φαίνεται προς τα έξω, αλλά δεν υπάρχει μόνο το άσπρο και το μαύρο. Θα δούμε τι δεν έχουμε κάνει καλά και θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε από εδώ και πέρα. Είναι θέμα όλης της ομάδας να παίξει πιο επιθετικά. Δεν είναι μόνο οι στράικερ που φτάνουν στο γκολ. Πρέπει όλη η ομάδα να κάνει κάτι και να βοηθήσει να παραχθούν φάσεις στην αντίπαλη εστία».

Η Σουηδία βρίσκεται στο 5ο γκρουπ, μαζί με Βέλγιο, Ιταλία και Ιρλανδία, έχει μέχρι στιγμής έναν βαθμό, με το Βέλγιο να έχει 3.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.256 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.