ΚΛΕΙΣΙΜΟ
27 ΤΡΟΠΑΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ

Πέφτουν τα τσιμέντα στο αντίο του αρχηγού!

Το αντίο του Παναθηναϊκού στον Δημήτρη Διαμαντίδη, θα πραγματοποιηθεί με κάθε επισημότητα, το διήμερο 16/17 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, με συμμετέχουσες όλες τις πολυνίκεις ομάδες της Ευρωλίγκας!

Πέφτουν τα τσιμέντα στο αντίο του αρχηγού!

Τα εννέα τρόπαια της Ρεάλ Μαδρίτης, τα επτά της ΤΣΣΚΑ, τα πέντε της Μακάμπι και τα έξι του Παναθηναϊκού θα… συναντηθούν τον Σεπτέμβρη στο ΟΑΚΑ, στο επίσημο αντίο των πράσινων στον μεγάλο Δημήτρη Διαμαντίδη. Η φανέλα με το Ν. 13 θα υψωθεί στον ουρανό του κλειστού και θα μείνει εκεί στην… αιωνιότητα!

Δύο ακόμη παιχνίδια για τον αρχηγό, αντιμετωπίζοντας τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, την ελίτ, στην οποία ανήκει και ο Παναθηναϊκός.

Γι’ αυτό το λόγο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ετοιμάζει το τουρνουά των τουρνουά… με τις Ρεάλ Μαδρίτης (αναμένεται η απάντησή της, ακόμα σε περίπτωση που δεν έρθει, θα αντικατασταθεί από ομάδα ανάλογου βεληνεκούς), ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μακάμπι Τελ Αβίβ, σε ένα διήμερο, όπου θα αποχαιρετήσει με τεράστιο σεβασμό και κάθε επισημότητα τον Δημήτρη Διαμαντίδη, με τους φίλους του Παναθηναϊκού, να έχουν την ευκαιρία να τον ξαναδούν με την αθλητική περιβολή, για δύο τελευταίες φορές!

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.071 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ΚΑΕ, θα ενημερώσει με ανακοίνωση, σύντομα τις λεπτομέρειες του τουρνουά, μια γιορτή, που όμοιά της, δε θα έχει ξανασυμβεί στα ελληνικά γήπεδα. Σε κάθε περίπτωση, ένα είναι δεδομένο. Πως θα πέσουν και τα τσιμέντα στο ΟΑΚΑ…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...