ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καμία συμφωνία με Αστέρα για Καλτσά

Διέψευσαν κατηγορηματικά από τον Παναθηναϊκό, τα περί συμφωνίας με τον Αστέρα για την παραχώρηση του Νίκου Καλτσά.

Καμία συμφωνία με Αστέρα για Καλτσά

Όπως ενημέρωσαν από την πλευρά του Παναθηναϊκού, το «τριφύλλι» δεν έχει έρθει σε καμία συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης για την παραχώρηση του Νίκου Καλτσά, ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα.

Όπως ξεκαθάρισαν, ο Παναθηναϊκός συζητάει με άλλες ομάδες, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που ήθελαν τους Αρκάδες, να είναι ο επόμενος προορισμός του Έλληνα άσου. Απομένει λοιπόν να μάθουμε, ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Καλτσά, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι, δίχως να διευκρινίζεται αν υπάρχει και ομάδα του εξωτερικού, σε αυτές με τις οποίες μιλούν οι «πράσινοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.